La regió Vives rep cada any més de 10.000 estudiants internacionals amb el programa Erasmus

Castelló, Barcelona, Palma.- 26/04/2011.- La Xarxa Vives d’Universitats ha obert un espai d’informació per als Erasmus al web corporatiu perquè els estudiants internacionals interessats a realitzar la seua estada a les universitats de la regió Vives puguen consultar l’oferta acadèmica, cultural, d’oci de la regió d’acollida i també de l’oferta de cursos intensius de català/valencià per a Erasmus EILC. Les universitats de la Xarxa acullen cada any més de 10.000 estudiants internacionals, segons les dades dels cursos acadèmics anteriors.

Per a aquest públic internacional, el portal ha publicat la nova secció «Benvinguts a la vostra regió Erasmus» íntegrament en anglès. Els estudiants trobaran informació sobre les 21 universitats que formen part de la Xarxa, sobre els estudis que es cursen en aquestes universitats, sobre els atractius que ofereix la regió i les ciutats Vives i també informació sobre els cursos intensius de català/valencià per a estudiants Erasmus.

Els cursos EILC de català/valencià, organitzats per primera vegada de manera conjunta per la Xarxa Vives, s’ofereixen en dos períodes: el període d’estiu i el període d’hivern. A més, els alumnes Erasmus que han de realitzar la seua estada a les universitats de la regió Vives, en cas de no tenir plaça per realitzar el curs en la seua universitat d’acollida, podran fer-lo en alguna altra de les universitats que oferisquen el curs.