La 6a convenció de la Premsa Comarcal reunirà especialistes i professionals a Vic

Castelló, Barcelona, Palma.- 09/05/2011.- La 6a convenció de la Premsa Comarcal i Local, que tindrà lloc el proper 28 de maig tindrà lloc a la Universitat de Vic, reunirà especialistes i professionals de la premsa de proximitat. Coincideix amb els 30 anys de la constitució de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal i Local (ACPC). La Fundació Catalana de la Premsa Comarcal i el setmanari Osona Comarca, de Vic, organitzen els actes previstos que compten amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats. A la convenció es presentarà el Llibre Blanc 2011 de la premsa comarcal i es lliurarà el 6è premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal.

Enguany per primera vegada, coincidint amb la diada de l’ACPC es farà, el dia 27 de maig, la presentació de la «Premsa Comarcal, avui» a càrrec del president de l’associació, Estanis Alcover, seguida de la conferència del portaveu del Govern i secretari general de Presidència, Francesc Homs que oferirà una conferencia magistral, oberta a tothom, amb el títol: McNamara i els «rumors de guerra». Aquest acte tindrà lloc a la sala Coll i Bardolet de l’Auditori Marià Vila d’Abadal (Edifici Sucre, carrer Historiador Ramón d’Abadal núm. 5).

La 6a convenció i la 29a assemblea tindran lloc el dissabte, 28 de maig del 2010, a la Sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic, a la Masia Torre dels Frares, carrer de Perot Rocaguinarda, 17 Vic.