El premi «Cum Laude» reconeix la recerca en Humanitats en català

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 11/05/2011.- L’Institut d’Estudis Món Juïc, amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, convoca la quarta edició del premi «Cum Laude».

La convocatòria estarà oberta fins el 30 de juny i té com a objectiu premiar les obres de recerca d’alt nivell de l’àmbit d’humanitats escrites en català, difondre-les i demostrar que la nostra llengua, quan el contingut que revela és de qualitat, travessa fronteres. Poden participar tots els estudiosos que hagin defensat la seva tesi doctoral en el decurs de 2010 en qualsevol universitat de la Xarxa Vives, que hagin obtingut la qualificació de Cum Laude i que l’hagin redactada en català.

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 6.000 €. A més, es publicarà l’obra premiada, se’n farà una presentació d’impacte social i es distribuirà arreu del territori de la Xarxa Vives, a totes les universitats i institucions de recerca interessadess en el tema que tracti la tesi guanyadora.

Consulteu les bases del premi ací.