La guia d’estudis 2011-2012 aplega una oferta de més de 4.500 titulacions

 

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 14.09.2011.- La guia d’estudis de la Xarxa aplega l’oferta formativa de les 21 universitats de la regió Vives. Com a novetat, enguany el cercador permet realitzar cerques avançades personalitzades i en els resultats s’indiquen els cursos que l’estudiant pot realitzar en línia.

La guia d’estudis de la Xarxa Vives conforma l’oferta formativa de la major regió universitària del sud d’Europa, integrada per 21 universitats. Enguany, la guia inclou una oferta de més de 4.500 estudis de tots els àmbits de coneixement, des del grau, al doctorat i el màster, en les modalitats presencial i en línia. A fi de facilitar la cerca d’estudis, la guia inclou un cercador que permet escollir el tipus d’estudi (Grau, 1r i 2n cicle, bàtxelor; Postgrau, 3r cicle), la Universitat, i també realitzar cerques per paraula clau i altres cerques avançades que permeten a l’usuari afinar més en el resultats.

D’altra banda, la guia d’estudis inclou enllaços directes a cada universitat, on el públic interessat pot consultar altres tipus d’oferta formativa. A més, l’apartat Com estudiar a la regió Vives que permet als estudiants estrangers, conèixer els procediment per estudiar en una universitat de la Xarxa Vives. Aquest apartat, inclou també enllaços als webs de les Oficines de Relacions Internacionals i als Serveis d’Atenció a l’Estudiantat de les universitats de la Xarxa.