IV Premi Carles Salvador de poesia en valencià

València, Barcelona, Palma.- 14/04/2012.- L’Àrea de Promoció i Normalització Lingüística – Dinamització de la Universitat Politècnica de València informa que el dimecres 25 d’abril, a les 20 h, a l’Auditori Alfons Roig (Facultat de Belles Arts), es presentarà l’obra guanyadora del IV Premi Carles Salvador de poesia en valencià, amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i l’Editorial Denes.

Aquest acte es complementarà amb l’actuació de Carles Dénia, músic i cantaor, amb cançons d’El paradís de les paraules (2011) i Tan alta com va la lluna (2008), discos que han obtingut nombrosos premis (del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià, Disc de l’Any de la revista Sons o el Premi Altaveu). En El paradís de les paraules (‘Els poetes valencians de l’orient d’Al-Àndalus’), Dénia tracta els poetes àrabs valencians dels segles X al XIII -Ibn Khafaja, Ar-Russafí, Ibn Lubbun, Ibn Al- Jannan, entre altres-, traduïts directament de l’àrab i recreats per l’escriptor Josep Piera.

Més informació: Setmana per la llengua 2012