Les novetats editorials de les universitats, a la 43a Fira del Llibre de València

València, Barcelona, Palma.- 26/04/2012.- La Xarxa Vives participa amb un estand a l’edició número 43 de la Fira del Llibre de València, que té lloc des d’avui dijous 26 d’abril fins al 6 de maig als jardins de Vivers de la capital valenciana. Com cada any, el certamen esdevé una oportunitat per a difondre la producció editorial de les universitats de la regió Vives.

A l’estand de la Xarxa tindran presència destacada les novetats editorials de les universitats membres, amb un ventall d’obres que també es poden adquirir a través de la llibreria electrònica e-BUC, amb un fons superior als 8.000 títols.

La Xarxa Vives participa regularment a fires de diferents temàtiques culturals, en representació col·lectiva de les 21 universitats membres. Tant en l’àmbit de la regió Vives com en el context internacional, en solitari o en col·laboració amb altres entitats, la institució presenta els territoris de parla catalana com un espai cultural compartit, idoni per a estudiar i viure.