Èxit de la Fira del Llibre de València 2012

Imatge dels jardins de Vivers durant l’edició número 43 de la Fira del Llibre de València (Foto: Fira del Llibre).

València, Barcelona, Palma.- 7/05/2012.- La Xarxa Vives ha participat amb un estand a l’edició número 43 de la Fira del Llibre de València, que va finalitzar ahir diumenge 6 de maig als jardins de Vivers de la capital valenciana. Com cada any, el certamen ha esdevingut una oportunitat per a difondre la producció editorial de les universitats de la regió Vives. La fira ha estat un èxit de públic, amb milers de visitants als seus estands que han gaudit també amb un complet programa d’activitats.

A l’estand de la Xarxa han tingut presència destacada les novetats editorials de les universitats membres, amb un ventall d’obres que també es poden adquirir a través de la llibreria electrònica e-BUC, amb un fons superior als 8.000 títols.

La Xarxa Vives participa regularment a fires de diferents temàtiques culturals, en representació col·lectiva de les 21 universitats membres. Tant en l’àmbit de la regió Vives com en el context internacional, en solitari o en col·laboració amb altres entitats, la institució presenta els territoris de parla catalana com un espai cultural compartit, idoni per a estudiar i viure.