La Universitat de Vic acollirà al juliol les XXVI Jornades internacionals per a professors de català

Vic, Castelló de la Plana, Palma.- 06/06/2012.- La Universitat de Vic (UVic) acollirà, del 16 al 19 de juliol, les XXVI Jornades internacionals per a professors de català que organitza l’Institut Ramon Llull.

L’objectiu de les jornades és crear un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències del professorat de català de les universitats de l’exterior i alhora un fòrum de formació permanent per a la docència de la llengua com a idioma estranger, la cultura i la literatura. Enguany, les Jornades se centren en el tractament de la traducció i de la literatura a les classes de català com a llengua estrangera, sense deixar de banda la necessària actualització d’eines i recursos didàctics per a l’aprenentatge de la llengua.

Consulteu el programa provisional de les Jornades i la butlleta d’inscripció.