Jordi Montaña, a la cloenda de la Universitat Catalana d’Estiu a Prada

A l’esquerra de la imatge, Jordi Montaña, president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat de Vic, a l’acte de cloenda de l’edició 2012 de la Universitat Catalana d’Estiu (imatge: Josep M. Montaner, UCE).

Prada, Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 05.09.2012.- El president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, va participar el passat 23 d’agost en l’acte de cloenda de les sessions de la XLIV edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), que va tenir lloc a Prada de Conflent (Catalunya Nord). En la seua intervenció, Montaña va destacar la importància de la col·laboració entre institucions com una eina clau per al futur i va afegir que la coordinació entre les universitats de la regió Vives i la UCE «n’esdevé el millor exemple». El rector va posar l’accent a destacar que les institucions d’educació superior de la Xarxa «no formem un sistema universitari, però sí que representem una regió universitària ben definida i activa, que aspira a treballar com un sistema universitari de facto en un mapa d’Europa i del món que exigeix aquest tipus d’aliances».

A la sessió de cloenda de la UCE es va lliurar el premis Canigó a l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall. A banda dels premiats, van compartir taula amb el president de la Xarxa el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs; el president de la UCE, Jordi Sales; el catedràtic d’Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona, Antoni Castells; la directora del Museu de Cotlliure, Josefina Matamoros i el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Salvador Giner.