Jordi Montaña participarà a la inauguració del 451è curs de la Universitat de Sasser

Sàsser, Castelló de la Plana, Barcelona.- 08/11/2012.- La Universitat de Sàsser (US) acollirà demà divendres 9 de novembre l’acte inaugural del seu 451è curs acadèmic, que comptarà amb la intervenció del president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, acompanyat pel vicepresident I de la Xarxa, Joan Viñas. L’acte es podrà seguir en directe a través de www.uniss.it.

L’acte s’iniciarà a les 17.30 h i la primera intervenció correspondrà al rector de la US, Attilio Mastino. A continuació, el president del Consell d’Estudiants, Gabriele Casu adreçarà unes paraules als assistents; Grazia Toccu desenvoluparà el seu parlament en nom del personal d’administració i serveis i després intervindrà Marco Calaresu, representant de l’associació dels estudiants de Doctorat i doctors italians a Sàsser.

Jordi Montaña intervindrà a partir de les 18.20 h i tot seguit, el professor Marc Mayer, de la Universitat de Barcelona, parlarà als assistents sobre Sardenya al món català. A continuació, Andrea Cereatti, investigador de Bioenginyeria, desenvoluparà una intervenció sobre sensors i models biomecànics aplicats al moviment humà. L’acte comptarà amb la col·laboració del cor de la US i finalitzarà en torn a les 19.30 h.