La Comissió de Llengua revisa l’aplicació del Pla de Política Lingüística de la Xarxa Vives

Un moment de la reunió d’avui dilluns a la Universitat Oberta de Catalunya. Imatge: UOC/José Medina

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 21/01/2013.- La Comissió de Llengua de la Xarxa Vives d’Universitats s’ha reunit avui en una sessió de treball a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya a Barcelona. A la sessió s’ha realitzat un anàlisi de l’aplicació actual del Pla de Política Lingüística 2012-2014, el primer pla d’aquestes característiques a nivell interuniversitari de la regió Vives. El pla ordena i estructura la intensa tasca que les universitats posen en comú per la promoció del català.

Elaborat pels representats a la Comissió de Llengua de les 21 universitats membres de la Xarxa i aprovat pels rectors del Consell General en la reunió que va tenir lloc a la Universitat Jaume I el 28 de febrer de 2012, el document descriu els criteris generals de política lingüística de la regió Vives i estableix el pla de treball per al període 2012-2014. El pla de treball s’estructura entorn a quatre eixos: normalització, multilingüisme, coordinació i projecció.