Xarxa Vives, AVL i IRL preparen la quarta edició del Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

 
Al centre de la imatge i d’esquerra a dreta, Ramon Ferrer, Jordi Montaña i Vicenç Villatoro. Imatges: Jordi Molet (UVic)

Vic, Castelló de la Plana, Palma.- 24/01/2013.- La Xarxa Vives, l’Institut Ramon Llull i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua han començat a treballar en la quarta edició del Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger. El vicepresident IV de la Xarxa i rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, el president de l’AVL, Ramon Ferrer i el director del IRL, Vicenç Villatoro, es van reunir el passat dijous 17 de gener a Vic en una reunió institucional que, entre altres qüestions, va tractar la propera edició del curs.

IRL, AVL i Xarxa Vives organitzen aquest curs conjuntament des de 2010. La iniciativa s’adreça a llicenciats i graduats, preferentment en filologia catalana, i a estudiants del darrer any de grau de llicenciatura amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior.