Un projecte de recerca sobre la rendibilitat dels mitjans a Internet, premi de Premsa Comarcal

Joan Francesc Fondevila (imatge: blog Telecomunicaciones y Periodismo).

Olot, Castelló de la Plana, Palma.- 20/05/2013.- L’Associació Catalana Premsa Comarcal (ACPC) ha fet públic aquest cap de setmana a Olot el veredicte de la  setena edició del premi anual de recerca dirigit a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit de la regió Vives, destinada a abordar qualsevol tema relacionat amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, amb l’ús d’Internet com a prioritat, però oberta també al periodisme de proximitat en general.

El projecte guanyador, amb el títol L’ús de la tecnologia als diaris de l’ACPC: fórmules de millora de rendibilitat a través d’Internet, està dirigit pel professor Joan Francesc Fondevila, de la Universitat Abat Oliba CEU, investigador principal del Grup de Recerca sobre Periodisme Digital i Banda Ampla de la UAO-CEU i el CECABLE. El finançament obtingut pel treball és de 3.000 euros.

El Premi de recerca universitària Premsa Comarcal es convoca amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i sota el patrocini de La Caixa.