Beques de l’AGAUR per a facilitar la participació dels estudiants de la Xarxa Vives a la UCE

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 10/06/2013.- La Universitat Catalana d’Estiu (UCE) enceta el període per sol·licitar les beques AGAUR que ofereix la Generalitat de Catalunya per a assistir a la XLV edició d’activitats d’estiu que tindran lloc del 16 al 22 d’agost a Prada (Coflent). Aquestes beques de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca s’adrecen a estudiants de 18 a 25 anys matriculats (o prematriculats per al curs 2013-2014) a qualsevol universitat de la Xarxa Vives.

Les persones interessades, podeu sol·licitar l’ajut des d’avui dilluns, 10 de juny, fins al 15 de juliol. Per sol·licitar-lo, cal estar matriculat per a tota l’edició d’enguany de la UCE. La sol·licitud es pot realitzar per via electrònica a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de la seu corporativa de la Generalitat de Catalunya. A través de la convocatòria, que es resoldrà abans del 31 de juliol, s’ofereixen 40 beques d’un import de 298,50 €, que correspon al 75 % de la matrícula i l’estada a Prada.

Per a participar a la UCE, els estudiants de les universitats dels territoris de parla catalana també han pogut optar als ajuts DRAC Estiu que ofereix la Xarxa Vives, la convocatòria dels quals es va tancar el passat 31 de maig.