Guardamar del Segura acollirà el I Campionat universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives

Alacant, Barcelona, Palma.- 16/10/2013.- La Universitat d’Alacant organitza el I Campionat universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives, que tindrà lloc a Guardamar del Segura (Baix Segura) del 5 al 7 de març de 2014, en el marc de les activitats del vintè aniversari de l’associació de les universitats de parla catalana. Una part molt significativa dels esportistes millor classificats en competicions internacionals d’aquesta modalitat esportiva estudien a la regió universitària Vives, i per aquest motiu es promou un campionat que fomente els hàbits i els valors inherents a aquest esport.

Com a activitat paral·lela a la competició, s’incorpora una sessió de debat dirigida als responsables de la gestió de l’esport universitari, que tindrà lloc el dia 5 de març al matí, i en la que està previst analitzar les principals problemàtiques i les perspectives de futur que encara l’esport a les institucions d’educació superior.

L’entorn triat, les Dunes de Guardamar, enceta el recorregut des del sud de la regió Vives amb la voluntat de continuïtat de la competició per altres paratges de la nostra geografia. És el primer exemple de l’ampli programa d’activitats commemoratives del vintè aniversari de l’associació que agrupa les universitats dels territoris de parla catalana, que es desenvoluparà durant l’any 2014.