Luis Valverde rep el premi del concurs d’imatge del XX aniversari de la Xarxa Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/12/2013.- Luis Valverde Divieso, estudiant de la Llicenciatura de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I, ha recollit avui el diploma acreditatiu com a guanyador del concurs convocat per a triar la marca del XX aniversari de la Xarxa Vives, de mans del vicepresident II de la Xarxa i rector de l’UJI, Vicent Climent. Valverde, autor de la proposta guanyadora, rep un premi de 600 € bruts, a més d’una matrícula gratuïta a un curs que figure a la Guia de cursos d’estiu 2014 de la Xarxa.

El rector Climent ha felicitat l’estudiant pel premi i per haver finalitzat amb èxit els seus estudis a l’UJI. L’acte ha comptat amb la participació de la membre de la Comissió Permanent de la Xarxa i vicerectora de Cooperació, Relacions Internacionals i Institucionals i Multilingüisme de l’UJI, Inmaculada Fortanet, juntament amb el secretari executiu de la Xarxa, Ignasi Casadesús.