20 anys fent Xarxa

Castelló, Barcelona, Palma.- 21/01/2014.- La Xarxa Vives d’Universitats ha obert un espai web especial sobre el 20è aniversari de l’associació, que es compleix enguany. A més de la informació completa sobre el programa commemoratiu, aquesta secció incorpora el repàs de les fites més rellevants de les dues darreres dècades, amb els principals resultats del treball desenvolupat per la Xarxa a través de la coordinació interuniversitària a la regió Vives. Així mateix, s’hi apleguen destacats testimonis sobre l’aportació de la institució al desenvolupament del corredor mediterrani del coneixement, amb el títol #ExperiènciesVives.

El programa commemoratiu serà presentat aquest divendres a la Universitat d’Alacant en un acte inaugural que reunirà representants de les 21 universitats membres i altres entitats de referència. Durant l’acte, s’inaugurarà també  l’exposició Imatges Vives sobre el patrimoni artístic, científic i documental de les universitats, comissariada per Lourdes Cirlot, vicerectora de Relacions Internacionals i Cultura de la Universitat de Barcelona. Per concloure, es realitzarà un reconeixement als antics representants de les universitats que en formen part i amb un espectacle a càrrec de Xavi Castillo, de la companyia Pot de Plom Teatre.