Compte enrere per a la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat a Alacant

Castelló, Barcelona, Palma.- 27/02/2014.- La Universitat d’Alacant (UA) acollirà entre el 20 i el 22 de març la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat impulsada per la Xarxa Vives i Escola Valenciana.  Els instituts participants, que poden inscriure’s fins al 14 de març, debatran sobre el tema Si volem la pau, cal estar preparats per a la guerra?

La Lliga naix a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari, que enguany arriba a la seua desena edició,  i ja s’ha realitzat la fase local de Castelló a la Universitat Jaume I, amb l’organització de Col·lectius per la Llengua i la Cultura, i amb l’equip de l’IES J. B. Porcar de Castelló com a guanyador. En el cas de la UA, és l’associació La Cívica d’Alacant i Col·lectius per la Llengua i la Cultura de Castelló. L’equip guanyador de cadascuna de les eliminatòries locals passa a la final absoluta, que se celebrarà coincidint en lloc i dates amb la final de la Lliga de Debat Universitari.