La UAO acull la jornada «Barcelona Thinking Challenge»

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.-08/04/2014.- La Universitat Abat Oliba CEU acull avui, dimarts 8 d’abril, la jornada Barcelona Thinking Challenge que te com objectiu, ajudar als participants universitaris a desenvolupar habilitats personals bàsiques per a l’àmbit professional com ara la creativitats, la capacitat de ressolució de problemes, el treball en equip, l’esforç, l’operativitat, l’organització, etç.

La jornada compta amb la presència de cercatalents que podran descobrir, entre els participants aquells que destaquen. La participació a l’event aportarà també valor afegit al currículum dels participants.

Per a la competició, cada equip disposarà de 5 minuts i una pantalla gegant per a presentar el seu projecte amb la màxima brevetat possible una idea que done soluci´al problema plantejat sobre discapacitats visuals.

El jurat lliurarà un premi al millor projecte i un al millor emprenedor universitari. L’acte de lliurament tindrà lloc demà dimecres, 9 d’abril, a l’Aula Magna de la UAO.