Les 2es Jornades Xarxa Alcover de Teatres analitzaran el vincle entre arts escèniques i ensenyament

Sant Julià de Lòria, Barcelona, Palma.- 15/04/2014.- El Centre Cultural i de Congressos Lauredià acollirà, entre els dies 28 i 30 d’abril, les segones Jornades Xarxa Alcover de Teatres. Les jornades, organitzades juntament amb la Xarxa Vives i amb professionals de la matèria, tenen com a finalitat aprofundir sobre els vincles entre les arts escèniques i l’ensenyament des dues perspectives: l’alumne com a espectador (campanyes i circuits de teatre escolar, campanyes d’atracció de nous públics i fonamentalment polítiques d’exhibició) i els beneficis de la pràctica teatral per a les capacitats dels alumnes (estudis, experiències als centres educatius per formar aficionats i/o espectadors amb criteri). Vegeu el programa complet de les jornades.

A Sant Julià s’exposaran estudis sobre el paper del teatre com a eina que fomenta les aptituds, capacitats i creativitat dels ciutadans, en un context de reformes educatives que redueixen les assignatures i les hores lectives dedicades a les arts escèniques. Hi col·laboren el Comú de Sant Julià de Lòria, la Universitat d’Andorra, La Universitat d’Alacant, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Escena Nacional d’Andorra i el Mercat de les Flors.