Novetats editorials universitàries a la Fira del Llibre de València

València, Barcelona, Palma.- 28/04/2014.- La Xarxa Vives participa a l’edició número 49 de la Fira del Llibre de València, que té lloc del 24 d’abril al 4 de maig als jardins de Vivers de la capital valenciana. Com cada any, el certamen esdevé una oportunitat per a difondre la producció editorial de les universitats de la regió Vives.

A l’estand de la Xarxa tenen presència destacada novetats editorials de diferents universitats de la Xarxa, que també es poden adquirir a través de la llibreria electrònica e-BUC, amb un fons superior als 12.000 títols.

La Xarxa Vives participa regularment a fires de diferents temàtiques culturals, en representació col·lectiva de les 21 universitats membres. Tant en l’àmbit de la regió Vives com en el context internacional, en solitari o en col·laboració amb altres entitats, la institució presenta els territoris de parla catalana com un espai cultural compartit, idoni per a estudiar i viure.