Presentació del VII premi de Recerca de Premsa Comarcal

Lleida, Castelló de la Plana, Palma.- 12/05/2014.- L’Associació Catalana de Premsa Comarcal i Local (ACPC) celebrarà a El Palau de l’Anglesola la 8a Convenció de Premsa Comarcal i Local organitzada conjuntament per l’ACPC i el butlletí Avenç, en la qual es presentaran els resultats del projecte guanyador del VII Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal que convocaren la pròpia ACPC i la Xarxa Vives d’Universitats amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de La Caixa.

El premi s’adreçà a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de Comunicació dels territoris de parla catalana i fou atorgat, el passat 2013, al projecte L’ús de la tecnologia als diaris de l’ACPC: fórmules de millora de rendibilitat a través d’Internet, dirigit per Joan Francesc Fondevila, director del Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Abat Oliba – CEU, que va rebre 3.000 com a ajut per a portar-lo a terme.

La jornada continuarà amb conferències sobre la figura del periodista multimèdia i el futur de la premsa local i comarcal i el lliurament dels tercers Premis de Premsa Comarcal.