Connecta amb el teu costat artístic amb la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 19/05/2014.- Tens un esperit creatiu que necessita un al·licient? Vols aprendre tècniques per a les múltiples disciplines de les arts plàstiques? La Guia de cursos d’estiu t’ofereix un ampli ventall de cursos que et permetran estimular el teu jo creatiu.

Ací t’exposem alguns dels cursos que pots realitzar:

· Materiales y procesos cerámicos: técnica del Rakú – Altea
· Fundamentos y práctica de la pintura plein air – Altea
· Taller fundición en bronce: crea tu propia escultura – Altea
· Inducción creativa desde la anormalidad – Altea
· Taller de retrato pictórico – Altea
· Transgressió i tradició en l’obra de Picasso – Barcelona

No oblides que comptes amb els ajuts DRAC Estiu que, des de fa 18 anys, et permeten gaudir d’ajuda econòmica per a desplaçar-te per les universitats de la regió Vives a la recerca del curs perfecte per a tu i que podràs sol·licitar fins al 2 de juny.

Més de 600 cursos t’esperen del 15 de maig al 15 de juliol: troba el teu!