Fòrum Vives sobre Gestió Acadèmica a la Universitat de les Illes Balears

Palma, Castelló de la Plana, Barcelona.- 29/05/2014.- La Universitat de les Illes Balears ha acollit avui dijous, sota el títol Les titulacions conjuntes i els cicles formatius de grau superior. Gestió acadèmica i serveis lingüístics, la II Jornada sobre Gestió Acadèmica de la Xarxa Vives, en el marc del Fòrum Vives.

Al voltant de 50 representants dels serveis lingüístics i de gestió acadèmica de 19 universitats de la regió Vives s’han trobat a la ciutat de Palma per a compartir idees i projectes, construint un espai de treball i debat comú. Al llarg del matí, els tècnics de gestió acadèmica han pogut assistir a diferents ponències que aprofundien en la situació actual de les universitats en matèria de gestió de títols. Seguint el programa, de vesprada l’apartat lingüístic va agafar el relleu de la Jornada, succeïnt-se ponències que versaren sobre l’àmbit de la llengua a les diferents universitats de la Xarxa.

La jornada s’ha tancat amb una intervenció del secretari executiu de la Xarxa Vives d’Universitats, Ignasi Casadesús sota el títol El reconeixement acadèmic dels cursos de llengües entre les universitats de la Xarxa Vives, i amb un debat entre els assistents.