Cursos d’estiu gratuïts per a 6 alumnes, finalistes del concurs del XX aniversari de la Xarxa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 24/06/2014.- Luís Valverde, Raquel Inchaurraga, Carolina Mila, Pablo Torrecillas, Ainhoa Alberola i Maria Pilar Muntané són els sis alumnes de la regió Vives autors de les 10 obres finalistes del concurs de creació de la marca del XX aniversari de la Xarxa Vives. A la convocatòria van respondre desenes d’estudiants de 10 universitats diferents, que van presentar 49 propostes.

Com a part del premi, els sis estudiants que van veure els seus treballs seleccionats realitzaran de manera gratuïta un curs d’estiu de la seua elecció entre els més de 600 cursos que es realitzen enguany a la regió Vives i que es poden consultar a la Guia de cursos d’estiu. Els guardonats han escollit cursos d’àmbits que van des de la comunicació corporativa fins a la programació en Android, passant per la planificació de treball. Els marcs on es desenvoluparan els cursos escollits seran la Universitat Oberta d’Estiu, els Cursos d’Estiu de la Universitat Jaume I, la Universitat d’Estiu del TecnoCampus, la Universitat d’estiu UIB i l’Institut de Formació Continua – Universitat de Barcelona.

El concurs consitia en la creació d’una identitat visual per a representar a la Xarxa Vives d’Universitats durant l’any de celebració del XX aniversari, així com en els seus actes i activitats. La proposta guanyadora fou la de Luis Valverde, alumne de la Universitat Jaume I.