Llatí i grec, llengües vives a la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 30/06/2014.- T’agradaria saber expressar-te en les dues llengües més importants de l’Europa de l’antiguitat? Parlar amb les paraules de Sòcrates i Ciceró? La Guia de cursos d’estiu et presenta els Cursos intensius de llatí i grec Koiné Oral. Mètode Polis, dos cursos simultanis de la Universitat Internacional de Catalunya per aprendre a parlar una llengua clàssica.

El mètode emprat consisteix a utilitzar únicament i des del primer dia la llengua objecte d’estudi, de manera que els estudiants s’hi arriben a expressar amb vivesa i amb fluïdesa. Està basat en les tècniques més eficaces de l’ensenyament d’idiomes que permeten enriquir el lèxic i adquirir sòlids fonaments gramaticals, a través de l’intercanvi oral constant entre el professor i l’alumne.

Aquests són alguns dels més de 600 cursos que es realitzaran aquest estiu arreu de tota la regió Vives. No dubtes en fer servir l‘eina de recerca per trobar el curs perfecte per a tu i passar un estiu en Xarxa!