Viu el Misteri d’Elx amb la Guia de cursos d’estiu

Elx, Barcelona, Palma.- 24/07/2014.- El Misteri d’Elx és una celebració religiosa que té lloc a la ciutat d’Elx des de l’edat mitjana i que ha estat reconeguda com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Es tracta d’una representació teatral que recrea la mort, assumpció i coronació de la Mare de Déu.

Aquest estiu, les universitats de la xarxa t’ofereixen l’oportunitat d’estudiar aquesta tradició des del punt de vista de l’artista. L’objectiu d’aquest curs d’estiu, organitzat per la Càtedra Misteri d’Elx, és que els alumnes que hi assistisquen puguen conèixer la percepció que de la nostra Festa requereix l’artista, per plasmar a posteriori en la seua obra.

· El Misteri d’Elx como inspiración de artistas

Aquesta és tan sols una de les més de 600 opcions de formació que les universitats de la Xarxa t’apropen enguany amb la Guia de cursos d’estiu. No dubtes en fer servir la nostra eina de recerca per assabentar-te de tots els cursos que tindran lloc a la regió Vives.