La Xarxa Vives i l’Institut Ramon Llull inauguraran a la UdG el curs dels estudis catalans a les universitats de l’exterior

Imatge de l’acte d’inauguració del curs 2012-2013 a les universitats de l’exterior, que va tenir lloc a la Universitat de Barcelona (foto: Sergi Aguilar-IRL).

Castelló de la Plana, Girona, Palma.- 25/07/2014.- La Universitat de Girona acollirà el proper 24 d’octubre l’acte inaugural del curs 2014 – 2015 dels estudis catalans a les universitats de l’exterior, organitzat per la Xarxa Vives d’Universitats i l’Institut Ramon Llull. L’acte serà transmès en directe a través del portals www.vives.org (vegeu el vídeo de l’acte de 2012 a la Universitat de Barcelona).

La lliçó inaugural, sota el títol «El català i la societat oberta» serà a càrrec de Joan Ramon Resina, professor de la Universitat de Stanford. L’acte comptarà amb la participació de representants de les 21 universitats de la regió Vives i s’adreça també al professorat i responsables acadèmics dels estudis catalans d’universitats de l’exterior.