La UdG, seu de la segona jornada sobre gestió esportiva en el marc del Fòrum Vives

Girona, Castelló de la Plana, Palma.- 08/10/2014.- La Universitat de Girona (UdG) acollirà els propers dies 27 i 28 d’octubre la segona jornada sobre gestió esportiva en el marc del Fòrum Vives, que reunirà responsables dels serveis d’esports de les universitats de la regió Vives.  Dilluns 27 es presentaran les conclusions de la primera jornada sobre gestió esportiva universitària, que va tenir lloc a Guardamar del Segura (Alacant) el 5 de març passat, i així mateix es debatran propostes per a l’elaboració d’un decàleg de la Xarxa sobre bones pràctiques en matèria esportiva.

D’altra banda, dimarts 28 Meius Ferrés, gestora de comunicació digital de la UdG, parlarà sobre els reptes i oportunitats de l’ús de les xarxes socials en un servei d’esports. A continuació, es presentaran diverses experiències sobre la implantació de la comunicació digital a cada universitat de la Xarxa. Finalment, a la cloenda intervindrà Sergi Bonet, president de la Xarxa Vives i rector de la UdG. La coordinació acadèmica de la jornada correspon a David Grau, cap del Servei d’Esports de la UdG.