La gestió esportiva universitària, a debat a la Universitat de Girona

Girona, Castelló de la Plana, Palma.- 28/10/2014.- La Universitat de Girona (UdG) ha acollit la II Jornada sobre Gestió Esportiva, que ha estat organitzada en el marc del Fòrum Vives de la Xarxa Vives d’Universitats. La jornada ha reunit a responsables dels serveis d’esports de les universitats de la regió Vives amb l’objectiu de debatre les propostes per a l’elaboració d’un decàleg de la Xarxa sobre bones pràctiques en matèria esportiva.

Meius Ferrés, gestora de comunicació digital de la UdG, ha parlat sobre els reptes i oportunitats de l’ús de les xarxes socials en un Servei d’Esports. A continuació, s’han presentat diverses experiències sobre la implantació de la comunicació digital a cada universitat de la Xarxa. Finalment, a la cloenda ha intervingut Sergi Bonet, president de la Xarxa Vives i rector de la UdG. La coordinació acadèmica de la jornada ha correspost a David Grau, cap del Servei d’Esports de la UdG (vegeu el programa)

La jornada va començar ahir 27 d’octubre amb la presentació, entre altres temes, de les conclusions de la I Jornada sobre Gestió Esportiva Universitària realitzada a Guardamar del Segura, el 5 de març de 2014.