Morella acollirà la V Trobada de representants dels estudiants i les estudiantes de la Xarxa Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 06/11/2014.- Representants d’estudiants de les 21 universitats de la Xarxa Vives es reuniran del 14 al  16 de novembre per a fer xarxa i compartir bones pràctiques. La localitat de Morella ha estat l’escollida per a realitzar la trobada que enguany celebra la seua V edició en el marc del Fòrum Vives de la Xarxa Vives d’Universitats.

Durant la trobada es portaran a debat els models de representació i participació estudiantil a les universitats de la regió Vives. Cada universitat explicarà la seva experiència a nivell de consells d’estudiants, associacions i sindicats, com s’organitzen i les activitats o accions propies més destacades. També tindrà lloc una xerrada sobre drets lingüístics i s’analitzaran les opcions de comunicació i formació dels representants d’estudiants. D’altra banda, els assistents debatran sobre com afrontar unes eleccions estudiantils i les estratègies necessàries per fomentar la participació estudiantil a les eleccions. Per finalitzar, es posaran en valor experiències del passat per al futur.

Vegeu el programa de l’activitat.