La UPF se suma a les universitats impulsores de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 07/11/2014.- La Universitat Pompeu Fabra (UPF) s’ha sumat al grup d’universitats impulsores de la  II Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat. D’aquesta manera, la UPF s’incorpora al grup inicialment format per les universitats d’Alacant, Andorra, Autònoma de Barcelona, Girona, Jaume I, Lleida, València i Vic-Central de Catalunya. Durant els propers mesos acolliran les fases locals de la Lliga, que en el cas de la UPF tindrà lloc els dies 20 i 21 de febrer de 2015. Es tracta d’una competició d’oratòria en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. El tema de debat de l’edició enguany és Els diners fan la felicitat?

La fase final de la competició tindrà lloc a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya a Salt (el Gironés), els dies 27 i 28 de març de 2015, a continuació de l’XI Lliga de Debat de Universitari de la Xarxa Vives.

Els equips dels centres de Secundària i Batxillerat que vulguen participar, poden realitzar la inscripció ací. El termini d’inscripció finalitza el 20 de desembre de 2014.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat naix a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari sota l’impuls de la Xarxa Vives i la Federació Escola Valenciana.