Aprovat el pla de treball 2015-2016 del Grup de Treball de Gestió Esportiva

Girona, Castelló de la Plana, Palma.- 12/11/2014.- El Grup de Treball de Gestió Esportiva de la Xarxa Vives dóna els seus primers pasos després de la seua constitució la primavera passada. A la II Jornada sobre Gestió Esportiva, que va tenir lloc els dies 27 i 28 d’octubre en el marc del Fòrum Vives a la Universitat de Girona (UdG), el grup es va dotar d’un pla de treball per als propers 2 anys. En aquest sentit, els serveis d’esports de les universitats treballaran conjuntament en la coordinació i la projecció de l’esport universitari a la regió Vives.

La jornada va reunir a responsables dels serveis d’esports de les universitats de la regió Vives. Entre altres assumptes, es van debatre propostes per a l’elaboració d’un decàleg de la Xarxa sobre bones pràctiques en matèria esportiva.