XX aniversari: «La política lingüística a les universitats de la Xarxa Vives»

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 25/11/2014.- La Universitat de Barcelona organitza la taula rodona «La política lingüística a les universitats de la Xarxa Vives». L’acte tindrà lloc el proper dimecres 26 de novembre a les 18.30h a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.

L’acte forma part d’un cicle de taules rodones que amb motiu del Tricentenari i del vintè aniversari de la Xarxa Vives d’Universitats, la Universitat de Barcelona organitza a l’entorn de la llengua, la història i la Universitat; la funció social d’aquesta institució; la política lingüística, i el repte actual de la internacionalització.

La taula rodona del proper dia 12 serà presentada per Gemma Fonrodona, vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística de la UB, M. Teresa Garcia Castanyer, comissionada pr a Multilingüisme de la UB. El professor Josep Ochoa, de la Universitat d’Alacant, és membre de la Comissió de Llengua de la Xarxa i explicarà les línies generals del Pla de Política Lingüística de la Xarxa. A més d’Ochoa, a la taula participaran l’exvicerector de Política Lingüística de la UB, Josep Maria Pons i la secretària general de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Carme Sanmartí. Moderarà el debat la subdirectora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Marta Xirinachs.