XX aniversari: conferència «La Galàxia de Gutenberg. Els incunables valencians. Una cultura de transició?»

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 26/11/2014.- La Universitat de València (UV) acull en el marc de les activitats del XX aniversari de la Xarxa Vives, el cicle de conferències «Clàssics a la Nau». Demà 27 de novembre, tindrà lloc la conferència «La Galàxia de Gutenberg. Els incunables valencians. Una cultura de transició?». L’acte començarà a les 19 h, al Centre Cultural La Nau.

La conferència anirà a càrrec d’Albert Guillem Hauf, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i de la Universitat de València.

L’objectiu del cicle de conferències és donar a conèixer més i millor alguns dels tresors bibliogràfics de la nostra cultura conservats en la Biblioteca Històrica de la UV. El cicle es desenvolupa al llarg de 15 sessions, des de setembre de 2014 fins a febrer de 2016, realitzades l’últim dijous de cada mes a l’Aula Magna de l’edifici La Nau.

L’entrada és gratuïta amb aforament limitat.