L’equip Zombie Poets Society guanya la II edició de la lliga interna de debat de la UdG

Girona, Castelló de la Plana, Palma.-10/12/2014.- La II edició de la Lliga de Debat de la Universitat de Girona va arribar ahir,a la la fase final amb l’enfrontament dels dos equips finalistes: «L’equip «Zombie Poets Society» -que es va proclamar guanyador defensant la integració europea- contra l’equip «Ttuere» que va defensar la posició a favor del retorn a la sobirania nacional. El debat va tenir lloc a les 19 h, a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres.

L’equip guanyador està format per Annaïs Varo, Mar Llambí, Iván Rodríguez, Narcís Junquera, Wilder Palacio i Victor Rosa. D’acord amb les valoracions del jurat, el debat va estar ajustat. A la Sala de Graus de la Facultat de Lletres, seu de l’edició anterior de la Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives, la vicerectora d’Estudiants Sílvia Font va lliurar els diplomes acreditatius als guanyadors i a l’equip finalista.

Prèviament a la competició, els estudiants participants es van preparar amb una fase formativa en què han desenvolupat habilitats i competències per al debat. Amb aquesta activitat, la Universitat de Girona prepara la seua participació a la XI Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives d’Universitats.