Darrers dies per a inscriure’s a la II Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 17/12/2014.- Els equips dels centres educatius que vulguen participar a la II Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat encara estan a temps d’inscriure’s ací, atès que l termini d’inscripció finalitza aquesta setmana, concretament el proper dissabte 20 de desembre. Un total de 25 instituts d’Alacant, Andorra, Girona, Lleida, València, Castelló i Barcelona ja han formalitzat la seua inscripció. Un grup format per 9 universitats de la Xarxa Vives acolliran properament les competicions locals de la Lliga: Alacant, Andorra, Autònoma de Barcelona, Girona, Jaume I, Lleida, València , Pompeu Fabra i Vic-Central de Catalunya.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició d’oratòria en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents, debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. El tema de debat de l’edició enguany és Els diners fan la felicitat?

La fase final de la competició tindrà lloc a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya a Salt (el Gironés), els dies 27 i 28 de març de 2015, a continuació de l’XI Lliga de Debat de Universitari de la Xarxa Vives.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat naix a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari sota l’impuls de la Xarxa Vives i la Federació Escola Valenciana.