Més de 80 equips s’inscriuen a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 07/01/2015.- Més de 80 equips d’estudiants de 55 centres de Secundària i Batxillerat participaran a la II edició de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives. Les competicions locals seran acollides per 9 universitats impulsores: Alacant, Andorra, Autònoma de Barcelona, Girona, Jaume I, Lleida, València Pompeu Fabra  Vic-Central de Catalunya. Tot i la gran quantitat d’inscripcions rebudes, la participació a l’activitat podria incrementar-se en els propers dies.

La fase final de la competició tindrà lloc a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya a Salt (el Gironés), els dies 27 i 28 de març de 2015, a continuació de l’XI Lliga de Debat de Universitari de la Xarxa Vives.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició d’oratòria en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents, debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. El tema de debat de l’edició enguany és Els diners fan la felicitat?

Aquesta activitat naix a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari sota l’impuls de la Xarxa Vives i la Federació Escola Valenciana.