Més de 400 alumnes participen a les lligues internes de les universitats de la Xarxa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 13/03/2015.- Les universitats de la Xarxa Vives han tornat a apostar per la força del diàleg i les paraules amb l’organització de lligues de debat internes, on els diferents participants han posat prova la seua capacitat per elaborar, defendre i rebatre arguments. Aquestes competicions han estat la via de selecció dels equips participants a l’XI Lliga de Debat Universitari de la Xarxa, que tindrà lloc del 23 al 27 de març a Salt (el Gironès) amb la Universitat Oberta de Catalunya com amfitriona.

El nombre de participants ha estat superior als 400, en les sessions de debats organitzades a la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de les Illes Balears, Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic · Universitat Central de Catalunya, a més de la Universitat Pompeu Fabra, tot i que enguany la UPF no participarà a la competició interuniversitària.

Les finals de les lligues internes de la Universitat de Lleida i de la Universitat de les Illes Balears, prevista per avui divendres, posaran el colofó a aquesta fase de la competició. Trobareu una cronologia completa de les lligues internes a aquesta bitàcola informativa.