Compte enrere per al II Campionat de Carreres d’Orientació de la Xarxa Vives

bruixolaorient_entrada

Perpinyà, Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/03/2015.- El II Campionat de Carreres d’Orientació de la Xarxa Vives portarà als participants a terres de la Catalunya del Nord, al municipi de Font-romeu, al cor de l’Alta Cerdanya. Organitzada per la Universitat de Perpinyà Via Domitia, la competició tindrà lloc els propers 9 i 10 d’abril.

Com a element nou en aquest II Campionat, s’inclou l’organització d’una carrera popular que donarà l’oportunitat de participar al públic general portant a tothom l’oportunitat de gaudir d’aquesta experiència al Pirineu.

Les persones interessades poden obtenir la informació més actualitzada als programes de la cursa universitària i de l’edició popular.

La primera edició va ser organitzada l’any 2014 per la Universitat d’Alacant a Guardamar del Segura i Elx, en el marc del XX aniversari de la Xarxa Vives.