Més de 400 matriculats a XarxaMOOC, curs de llenguatge d’especialitat en català

 

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-24/04/2015-. La Xarxa Vives d’Universitats organitza, sota la coordinació de la Universitat d’Alacant, la segona edició del curs de llenguatge d’especialitat en català XarxaMOOC que, a hores d’ara, ja compta amb més de 400 matriculats.

Aquest curs té un caracter obert, gratuït i en línia i està orientat a l’alumnat, professionals i qualsevol persona interessada en a comunicació científica en català. Cal destacar que, donat el seu caràcter no presencial, les inscripcions es poden realitzar durant qualsevol moment del curs acadèmic 2014-2015.

Enfocament didàctic
L’objectiu del curs és facilitar als inscrits un primer contacte amb el llenguatge d’especialitat i la terminologia en català dels àmbits universitaris més representatius i, a més, proporcionar-los una visió general dels elements culturals més representatius (sistema educatiu, geografia i turisme, llengua, mitjans de comunicació, etc.) de la regió Vives.

El curs s’articula en les 12 unitats següents, on s’enmarquen nombrosos àmbits de coneixement, que els inscrits poden seguir lliurement.

1. Presentació
2. Educació
3. Llengua
4. Mitjans de comunicació
5. Informàtica
6. Dret
7. Geografia i turisme
8. Economia
9. Arquitectura
10. Biologia i ciències naturals
11. Medicina i ciències de la salut
12. Literatura

Després d’haver portat a terme la primera havent estat seleccionada per a rebre ajuts de la Generalitat de Catalunya, aquesta segona edició compta amb el suport de la Fundació Banc Sabadell. Així mateix, des de la seua primera edició, compta amb la col·laboració de les institucions i associacions següents: l’Institut d’Estudis Catalans, la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, el TERMCAT, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, la Universitat L’Orientale de Nàpols, la Federació Escola Valenciana, Softcatalà, Un Entre Tants i El Tempir, entre altres.

Per a més informació, consulteu els següents enllaços.

Enllaços
Vídeo promocional
Curs
Blog del curs
Twitter
Facebook
Bàners
Portal UAedf