Alcoi acollirà la XIX Trobada de Serveis Lingüístics

Alcoi, Barcelona, Palma.- 29.04.2015.-El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) serà l’escenari de la XIX Trobada de Serveis Lingüístics de la Xarxa Vives, que tindrà lloc el pròxim mes de juny, en el marc del Fòrum Vives. Representants dels òrgans de normalització lingüística de les universitats de la regió Vives reflexionaran sobre la seua tasca quotidiana, compartiran experiències i analitzaran els reptes i context actual al que s’enfronten. D’aquesta forma, podran establir les bases d’una futura cooperació i coordinació, i faran balanç dels processos de normalització de la llengua desenvolupats fins avui dia a les universitats.

Des de l’any 1989, els serveis lingüístics de les universitats dels territoris de parla catalana realitzen trobades anuals per compartir vivències i analitzar temes concrets d’interés comú. A partir de la constitució de la Xarxa, l’any 1994, les trobades han passat a desenvolupar-se al si de l’associació.