Alcoi, seu de la XIX Trobada de Serveis Lingüístics Universitaris

Alcoi, Castelló de la Plana, Barcelona.- 20/05/2015.- La ciutat d’Alcoi acollirà la XIX Trobada de Serveis Lingüístics Universitaris, en el marc del Fòrum Vives els propers 11 i 12 de juny.

Els edificis de Carbonell i Ferràndiz, al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), esdevindran el punt de trobada d’aquesta trobada lingüística de referència per a les universitats de la regió Vives. Un espai de debat i treball on els eixos principals seran l’ús de mitjans socials en comunicació dels serveis universitaris i el facilitament d’intercanvis entre membres de serveis lingüístics.

La inauguració anirà a càrrec de Francisco Mora, vicepresident III de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU) i rector de la UPV; Juan Ignacio Torregrossa, director del Campus d’Alcoi de la UPV i Ignasi Casadesús, secretari executiu de la XVU. A continuació, les taules rodones i tallers formatius versaran sobre el treball en equip, l’ús de xarxes socials o la gestió de serveis de traducció.

Per a més informació, consulteu el programa.