Alcoi acull la XIX Trobada de Serveis Lingüístics Universitaris

Alcoi, Barcelona, Palma.- 11/06/2015.- La ciutat d’Alcoi acull avui dijous 11 i demà divendres 12 la XIX Trobada de Serveis Lingüístics, en el marc del Fòrum Vives. Representants dels serveis lingüístics reflexionen sobre la seua tasca quotidiana, comparteixen experiències i analitzen els reptes que afronten en l’actualitat en un espai de debat i treball on els eixos principals seran l’ús de mitjans socials en comunicació dels serveis universitaris i el facilitament d’intercanvis entre membres de serveis lingüístics.

El president de la Comissió de Llengua de la Xarxa i vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés, ha obert la trobada juntament amb el director del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, Juan Ignacio Torregrosa, i cap del Servei de Promocio i Normalització Lingüística de la UPV.

Entre altres temes, la trobada compta amb una sessió informativa a escollir entre Treball en equip o Mitjans socials per a serveis universitaris.A més, es realitzaran dos tallers per als assistents i una taula rodona sobre els plans de política lingüística de les universitats públiques. En acabar es realitzarà una assemblea general de tècnics lingüístics on es presentaran les conclusions dels tallers. La trobada finalitzarà, però, amb un diàleg de les perspectives i límits de les lleis de normalització lingüística.

Des de l’any 1989, els serveis lingüístics universitats dels territoris de parla catalana realitzen trobades per a compartir experiències i analitzar temes concrets d’interès comú. A partir de la constitució de la Xarxa, l’any 1994, les trobades han passat a desenvolupar-se en el si de l’associació.

Per a més informació, consulteu el programa.