Vic acollirà la Trobada d’Aules de Teatre Universitàries de la regió Vives

Vic, Castelló de la Plana, Palma.- 18/06/2015.- La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) serà la seu de la Trobada d’Aules de Teatre Universitàries, demà divendres 19 i dissabte 20 de juny. Les jornades s’organitzen s’organitza amb l’objectiu de recuperar un espai d’encontre i d’intercanvi per a les aules de teatre universitari. Aquest espai permetrà compartir la situació actual i dibuixar noves propostes per continuar fent créixer la tasca de les aules de teatre a les universitats dels territoris de la regió Vives. (vegeu el programa).

Joan Masnou, vicerector de Relacions Internacionals i Formació Contínua de la UVic-UCC, serà l’encarregat de donar la benvinguda als participants a les 16.30 h de demà divendres. A continuació, Dolors Rusiñol, directora de l’Aula de Teatre de la UVic-UCC, farà un recorregut per la història del teatre universitari i sobre l’encaix de les propostes teatrals en la universitat actual.

En el programa, dividit en les dues jornades que ocuparà l’esdeveniment, hi haurà diferents taules rodones. Dissabte de matí es treballarà per grups i finalment, es presentaran conclusions, compromisos i acords.