Representants d’11 universitats, a la VIII Trobada de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris

València, Barcelona, Palma.- 03/07/2015.- La Universitat Politècnica de València (UPV) ha estat seu, ahir dijous 2 i avui divendres 3 de juliol, de la VIII Trobada de síndics de greuges,defensors i mediadors universitaris de la Xarxa Vives d’Universitats. L’activitat s’ha desenvolupat en el marc del Fòrum Vives i ha comptat amb la participació d’un total de 28 representants d’11 universitats de la Xarxa.

Els assistents, procedents de les universitats d’Alacant, Barcelona, Girona, Illes Balears, Internacional de Catalunya, Oberta de Catalunya, Politècnica de Catalunya, Pompeu Fabra, Rovira i Virgili, València i Politècnica de València, encetaren les activitats del programa ahir dijous per la vesprada, amb una visita al Campus Escultòric de la UPV, així com a l’Agromuseu i a l’Ermita de Vera.

Les sessions de treball han tingut lloc avui divendres al campus de la universitat. La primera d’elles ha estat introduïda per Vicent Castellano, secretari general de la UPV, i ha estat centrada en el règim disciplinari a la UPV en els darrers anys. A la segona sessió, el vicerector de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de la UPV, Vicent J. Botti, ha introduït la utilització de recursos didàctics en l’educació. Les sessions han anat seguides d’un debat entre tots els assistents.

A la cloenda de les activitats ha participat Vicent J. Botti, juntament amb M. Rosa Cerdà, coordinadora del Grup de Treball d’Igualtat de la Xarxa Vives i responsable de la Unitat d’Igualtat de la UPV i Ignasi Casadesús, secretari executiu de la Xarxa Vives.