En marxa els cursos intensius de català per a estrangers a la regió Vives

València, Palma, Barcelona.- 04/09/2015.- La Xarxa Vives d’Universitats organitza de nou els cursos intensius de català adreçats als estudiants internacionals que realitzaran estudis a la regió Vives durant el nou curs 2015-2016.

Aquesta proposta formativa, que es fa realitat a l’inici del curs acadèmic, va dirigida als estudiants matriculats a les universitats que acullen aquests cursos:

· Universitat de les Illes Balears
· Universitat de València

Els alumnes que participants gaudeixen d’aquestos cursos de manera gratuïta, amb allotjament inclòs.

Aquesta iniciativa pretèn facilitar la inclusió de l’estudiantat internacional que realitza una estada d’estudis a la regió Vives, estimulant el seu contacte amb la llengua i la cultura local, i fomentant la creació de sinergies personals i culturals, per millorar les competències de l’alumnat en matèria lingüística.

Podeu trobar més informació ací.