La UPF, seu de la tercera Trobada Fòrum Vives de Gestió Esportiva

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 17/12/2015.- La Universitat Pompeu Fabra (UPF) es convertirà en la seu de la tercera edició de la Trobada de Gestió Esportiva (vegeu el programa), que tindrà lloc els propers dies 27 i 28 de gener en el marc del Fòrum Vives.

La Trobada reunirà els responsables dels serveis d’esports de les diferents universitats de la regió Vives, en un espai de debat i posada en comú de la gestió de la comunicació en l’àmbit esportiu universitari, amb la finalitat de tractar i aportar informació pràctica als tècnics dels serveis d’esports de les universitats.

Les jornades tenen l’objectiu de «permetre la relació i interacció entre els inscrits, de manera que es puguen intercanviar experiències i necessitats», segons expliquen des de la UPF. Així, i durant dos dies, els tècnics universitaris assistiran a diferents ponències d’experts que analitzaran la millor praxis a nivell comunicatiu i els entorns competitius en els que juguen els serveis d’esports, en un esforç per trobar conclusions comunes i traslladar la reflexió sobre els punts en els que s’ha de treballar i sobre les bones pràctiques.

El termini per confirmar inscripcions, que té com a data el 20 de gener, romandrà obert al següent formulari.

Accediu a la informació sobre les 2 trobades anteriors (1 i 2).