La UPF acollirà la tercera Trobada Fòrum Vives de Gestió Esportiva

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 21/01/2016.- La Universitat Pompeu Fabra (UPF) acollirà els propers dies 27 i 28 de gener la tercera trobada sobre gestió esportiva en el marc del Fòrum Vives. L’acte reunirà els responsables dels serveis d’Esports de les universitats de la regió Vives, que analitzaran durant dos dies i conjuntament les línies d’actuació futures en els àmbits de competició, formació i investigació.

El programa arrancarà dimecres 27 amb Gerard Vall-llovera, responsable de l’Àmbit de Comunicació de la UPF, qui presentarà la seua ponència «Els «followers» no fan la felicitat, però ajuden». A més a més, tindrà lloc una reunió ordinària del Grup de Treball de Gestió Esportiva, a la que seguirà una passejada guiada pels campus de la Pompeu Fabra.

La sessió de treball de dijous 28 començarà amb la intervenció de Xavier Salvatella, director de comunicació del RCD Espanyol, qui parlarà sobre les estratègies de comunicació en entorns competitius. A continuació, Oscar Duran, coordinador de l’Aula d’Esport de la UPF i director dels equipaments esportius de l’Ajuntament de l’Hospitalet, durà a terme un taller d’autoavaluació de la gestió de serveis esportius universitaris.

Virginia Sánchez (Universitat Oberta de Catalunya) parlarà sobre la comunicació en els Campionats de Catalunya Universitaris, i Sergi Jarque, cap de l’Oficina tècnica de Prevenció de Riscos Laborals de la UPF, analitzarà el model d’universitat saludable de la Pompeu Fabra. Finalment, es presentaran les conclusions de les jornades.

Vegeu la informació de les 2 trobades precedents (1 i 2). La galeria d’imatges superior correspon a la segona trobada, realitzada a la Universitat de Girona en octubre de 2014.