Les universitats ja treballen en la Guia de cursos d’estiu 2016

gtue_umh_040216_interior

Elx, Barcelona, Palma.- 04/02/2016.- El Grup de Treball d’Universitats d’Estiu (GTUE) de la Xarxa Vives s’ha reunit avui a la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH). Representants de les 21 universitats membres han aprrovat el seu pla i el calendari d’activitats de 2016, que inclou la publicació d’una nova edició de la Guia de cursos d’estiu. A la reunió s’han revisat, d’altra banda, les activitats dutes a terme durant l’any 2015.

Des de 1995, la Guia de cursos d’estiu de la Xarxa Vives recull la informació més completa dels centenars de cursos que s’organitzen arreu dels territoris de parla catalana entre els mesos de maig i octubre. A través dels anys, la Guia ha esdevingut una de les ofertes de cursos d’estiu més importants d’Europa i la de més relleu en l’àmbit de la cultura catalana, a més de ser un bon exemple dels serveis d’informació i divulgació al coneixement de la Xarxa.